Laddar meny
Pressemeddelelse
Kvartalsregnskab for 4. kvartal og årsregnskab 2016
PR

Atea Danmark præsenterer endnu et kvartal med vækst på både top- og bundlinje, det samme gælder for årets samlede resultat. Omsætningen i fjerde kvartal 2016 på DKK 2.108,0 millioner er kvartalsrekord for Atea i Danmark. For hele 2016 kan Atea fremvise en solid omsætningsvækst på 6,2 procent og en fremgang på alle forretningsområder. Bag tallene ligger en vedholdende indsats for at sikre, at kunderne er tilfredse og trygge ved at handle med Atea.

Nyhed
Er din mobiltelefon hurtigere end dit datacenter?
COMPANY EFFICIENCY

Flash tager over på den brede front. Hovedsageligt pga. forbedring af ydelse, men begrundelser er der nok af. Tricket er at vælge den rigtige løsning for din virksomhed. Vi er i den fjerde generation af flash-lagring, og nu følger arkitekturen også med de hurtige disken. Scale-out er begrebet som indikerer at det er muligt at udvide flash-lagring betydeligt uden at miste ydelse. Desuden falder priser hurtigt på flash.

Pressemeddelelse
Kvartalsregnskab for fjerde kvartal 2015: Ateas omsætning sætter ny kvartalsrekord
PR

Danmarks og Nordens største leverandør af it-infrastruktur fortsætter fremgangen. Alene i fjerde kvartal 2015 steg Ateas omsætning i Danmark med 16,4 procent til DKK 2.075 millioner. For hele 2015 kan Atea i Danmark fremvise en vækst på 10,3 procent til DKK 6.398 millioner. Bag tallene ligger et stærkt kundefokus, der tilfører danske virksomheder og offentlige institutioner stor værdi i forbindelse med udbygningen og styrkelsen af deres it-infrastruktur.

Pressemeddelelse
Atea politianmelder tidligere salgsdirektør og selskabet 3A-it
PR

Atea mistænker en tidligere salgsdirektør for ulovligt at have indsamlet og videregivet forretningskritiske interne Atea-dokumenter i stor skala til virksomheden 3A-it, som mistænkes for uberettiget at have brugt disse erhvervshemmeligheder. Anmeldelsen har forbindelse til den meget omtalte Dubai-tur i 2014, som Atea nu vurderer reelt havde til formål at flytte kunder fra Atea til 3A-it. Anmeldelsen skal få Bagmandspolitiet til at undersøge, om Atea har været udsat for strafbare overtrædelser af markedsføringsloven.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer