Er du vores nye Business Manager – med fokus på konsulentsalg og rammeaftaler?

Ballerup
2024-10-10

Atea Consulting Business Management har gennem en årrække – med meget stor succes - været på en rejse, hvor målet har været at skabe smidig samhandel mellem vores kunder og samarbejdspartnere. Vi skaber økosystemet, der understøtter konsulentsalg af egne Atea ressourcer suppleret med vores samarbejdspartneres unikke viden på kundernes forretningsområder. Vi henvender os både til det Offentlige Danmark og det Private kundesegment, hvor vores vision er:

Build the Frame Agreement Backbone for Customers and Partners to enable a seamless user experience

Bliv en af alle os i Atea – The Place To Be
Udover et forøget fokus på det offentlige Danmarks rammeaftaler gennem bl.a. SKI, ønsker vi fortsat fokus på en professionalisering og standardisering af vores salgsfremmende aktiviteter indenfor konsulentsalg. Ambitionen er at vi skal være endnu bedre til at være der, for og med vores kunder og partnere. Til dette søger vi en kompetent kollega med viden om kontraktlige forhold og rammeaftaler. Lige så vigtigt: Du er limen, der hjælper kunderne, partnerne og kollegaerne med det praktiske i hverdagen. 

Du vil som vores nye Business Manager skulle favne bredt og selvstændigt – f.eks. med denne type opgaver:

  • Implementering af nye aftaler: når der skabes dialog med en ny kunde eller partner, vil du skulle bidrage og drive hele eller dele af denne proces.
  • Juridisk og praktisk kendskab, så du i samarbejde med øvrige støttefunktioner håndterer udarbejdelse og indgåelse af underleverandøraftaler.
  • Administration af eksisterende rammeaftaler.
  • Opfølgning på økonomi og løbende rapportering. 
  • Interesse for rådgivning/salgsstøtte omkring SKI aftaler til kollegaer og kunder, herunder deltagelse på kundemøder.

I dag er vi et lille team på tre personer med meget forskellige kompetencer. Vi håndterer mange alsidige opgaver, hvor alle byder ind for at nå vores mål og da vi har meget forskellige interessenter, er fleksibilitet en stor del af vores hverdag. Du vil ikke fortryde at komme med på denne rejse, hvor der er højt til loftet – og en oprigtig mulighed for at gøre en selvstændig forskel.

Om dig:

  • Du har erfaring med at drive og besvare udbud på konsulent-rammeaftaler.
  • Du har kendskab til konsulentsalg – gerne også på rammeaftaler.
  • Du er nysgerrig og aktivt opsøgende på at indhente den nødvendige information til opgaveløsningen – uanset om det kræver eksterne eller interne interaktioner.
  • Du har sikkert en kommercielt orienteret juridisk baggrund – eller i hvert fald en indsigt i eller interesse for vigtigheden af juraen.
  • Du spotter de oplagte muligheder for optimering i systemer og arbejdsgange – og løber gerne selv med bolden.
  • Du får energi af at gøre en forskel for vores kunder og dine kollegaer, samt lyst til at være en del af et centralt team i en stor organisation.

Til gengæld lover vi dig:

  • Et job med en bred opgaveportefølje og en udfordrende hverdag.
  • Masser af mulighed for både faglig – og personlig udvikling.
  • Du bliver en del af et team, hvor vi sammen arbejder med fleksibilitet under ansvar.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

Ansættelsessted
Ballerup.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Niels Sindberg på telefon 2058 8165, eller på mail niels.sindberg@atea.dk.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 10. oktober 2024.
Vi indkalder løbende til samtale og lukker rekrutteringen, når vi har fundet vores nye kollega.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Ballerup
2024-10-10