Studentermedhjælper til Contract & Commercial Management

Aarhus
2024-08-12

Er du nysgerrig på, hvordan man styrer kundekontrakter i en af Danmarks største IT organisationer? Vil du gerne prøve dig selv af i en kommerciel kontekst, hvor sammenhængen mellem kunder, kontrakter, økonomi, salg og IT er særdeles vigtig? Har du mod på at lære og lære fra dig i forhold til metoder, processer og god industripraksis for kontraktstyring?

Bliv en af alle os i Atea - Contract Lifecycle.
Formålet med Contract Lifecycle i Atea er at sikre, at de indgåede kontrakter bliver styret. Med til dette hører styring af ændringer, reguleringer, forlængelser og opsigelser. Vi står på mål for kontrakterne der omhandler salg af IT-Services til kunder i både det offentlige og det private segment, og tager os af dialogen med kunderne omkring nye forespørgsler, ændrede behov eller omskrivning/genforhandling af hele eller dele af kontrakterne.

Afdelingen består af 12 kolleger, hvor de fleste arbejder med styring af større IT-kontrakter og kundeforhold og hvor der både arbejdes fra kontoret, hjemmefra og fra kunderne - og så har afdelingen en score på 9 ud af 10 mulige på medarbejdertilfredshed.

Stillingen som studentermedhjælper er ca. 15 timer ugentligt.

Din primære opgaver vil være:

  • Opfølgning på data i vores Contract Management System.
  • Opfølgning på årlige index-reguleringer.
  • Styring af kontrakter på mindre kunder.
  • Dialog med kunder omkring kontrakter.
  • Opfølgning på kontraktøkonomi.

Om dig
Du er på andet eller tredje år af din bacheloruddannelse, som Cand.IT, Cand.merc.jur eller lignende uddannelse. Du er virkelig nysgerrig på arbejdet omkring kontrakthåndtering og har en sund tilgang til at have ”orden i penalhuset”. Tung viden om IT er ikke et krav, men du er ikke skræmt af IT, og en snak om tekniske dimser kan komme til at falde dig naturligt😊.

Kvalifikationer

  • Du har basis forståelse for, hvordan kontrakter fungerer imellem virksomheder.
  • Du har basis forståelse for IT.
  • Du kan læse en kontrakttekst og/eller en lovtekst og forstå indholdet.
  • Du kan skrive tekster på både dansk og engelsk.
  • Du kender til begreber som revenue, profit, contingency, GDPR, Service Level Agreement, Key Performance Indicators og ved, hvad et udbud er.
  • Du har lyst til at lære meget mere om, hvordan man driver forretning i IT-branchen.

Du skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Ansættelsestidspunkt
1. september, 2024

Ansættelsessted
Atea, Tangen 4, 8200 Aarhus N.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Casper Bering Jensen, Client Executive, Casper.Bering.Jensen@atea.dk / Tlf. 3078 1281.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 12. August 2024. Vi holder samtaler løbende, og forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Aarhus
2024-08-12