Laddar meny

Atea søger erfaren Information Security Manager til it Outsourcing and Services

Ballerup

Hvis du brænder for at være nøglepersonen i at lede, udvikle, og designe optimale processer for sikkerhed og sætte den strategiske retning for sikkerhed i tæt kontakt med ledelsen, så er det dig, vi har brug for.

 

Få succes som Information Security Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som Information Security Manager indgår du i en afdeling, der har ansvar for it-governance. Du vil selvstændigt, og sammen med ledelsen, skulle initiere og facilitere relevante aktiviteter, så vi og vores produktionsapparat som udgangspunkt lever op til ISO 27001 og sikrer, at vi altid har en ren revisionserklæring. Jobbet indebærer, at du hurtigt formår at danne dig et overblik over it-sikkerheden og er i stand til både at kommunikere og samarbejde med såvel eksterne og interne samarbejdspartnere som med kunder.

 

Dine primære opgaver

 • Løbende review og opdatering af it sikkerhedspolitik og beredskabsplan
 • It risikoanalyser og udarbejdelse af handlingsplaner
 • Udarbejdelse af kontroller af it sikkerhedspolitik  
 • Overvågning og håndtering af sikkerhedshændelser, herunder rapportering  
 • It revision med ekstern auditor
 • Sparring og vejledning i organisationen fx ved udarbejdelse af udbudsmateriale

  

Om dig

 • Forretningsmæssig og teknisk forståelse
 • Stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation
 • Gennemslagskraft og autoritet  
 • Imødekommende og tillidsskabende  
 • Vedholdende og motiverende
 • Tager ansvar og ejerskab

 

Vi lægger vægt på, at du har en teknisk og kommerciel uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, datalog, HA, HD eller lignende, men i lige så høj grad, at du har dokumenteret praktisk erfaring med Informations Sikkerhed. Vi forventer relevante certificeringer inden for it sikkerhed såsom CISSP eller CISM og gerne som minimum erfaring med ITIL.  

 

Vi ser Information Security Manageren som generalist, der har god forståelse for virksomhedens it service processer og organisering i forbindelse med levering af it-drift inden for Data Center og Cloud Services.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Peter Balslev på tlf.: 3078 0227.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 29. januar 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer