Laddar meny

Transition Manager til Atea it Outsourcing & Services

Ballerup

Vil du være med til at arbejde med outsourcing af it-infrastruktur og implementering af vore nye kunder, så er Atea it Outsourcing & Services måske din fremtidige arbejdsplads? Vi har allerede et stærkt hold, og vi søger vi en Transition Manager til at supplere dette. Transition Manageren får ansvaret for at håndtere nye og eksisterende kunder, der ønsker at placere deres eksisterende it-infrastruktur i nogle af markedets mest kyndige hænder.

 

Få succes som Transition Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som Transition Manager er det dit ansvar at sikre, at nye outsourcing kunder sikkert og effektivt bliver implementeret i Ateas Data Center, og at transitionen foregår struktureret og planlagt i henhold til Ateas projektledelsesmodel. Du vil indgå i et team af Transition Managers, der sørger for at implementere eksterne samt interne projekter sammen med vores kompetente implementeringsteam og øvrige tekniske konsulenter.

 

Du vil desuden få et tæt samarbejde med vores salgs- og solution design teams på tilbuds- og udbudssager, og på implementeringsprojekter vil vigtige samarbejdspartnere være vores Servicedesk samt Operations. Endelig vil du, sammen med medarbejdere fra Service Delivery, køre parløb over for kunder og sikre, at deres behov bliver tilgodeset i Transitionsprocessen.

 

Som Transition Manager forventer vi, at du:

 • Leverer transitionsprojekter til den aftalte tid, inden for den afsatte økonomiske ramme og med den rette indholdsmæssige og tekniske kvalitet.
 • Løbende håndterer og kommunikerer med nøgleinteressenter internt og eksternt i organisationen.
 • Motiverer teamet og styrer og planlægger arbejdsopgaver.
 • Etablerer den fornødne risikostyring på aktuelle projekter.
 • Varetager ændringshåndtering samt rapporterer fremdrift og status til styregruppe.
 • Bidrager til og deltager aktivt i tilbudsarbejde.

 

Om dig

 • Du er en erfaren og kompetent projektleder, der har 5+ års erfaring med større it projekter, gerne i forbindelse med it-infrastruktur.
 • Du har et uddannelsesniveau svarende til en videregående uddannelse eller tilsvarende kompetencegivende dokumenteret erhvervserfaring.
 • Du har en formel projektlederuddannelse og/eller er certificeret i projektledelse, f.eks. IPMA, PMP eller Prince2.
 • Du har en overordnet teknisk forståelse, som sætter dig i stand til at forstå og formidle projektleverancerne i en transition.

 

Vi forventer, at du som person kan:

 • Planlægge og organisere – du evner at overskue komplicerede problemstillinger og prioritere opgaverne.
 • Beslutte og iværksætte handling – du sikrer, at projektdeltagerne yder deres bedste, men samtidig er i stand til at skære igennem i udfordrende situationer.
 • Kommunikere – du formår at kommunikere klart og effektivt med kollegaer og kunder, såvel mundtligt som skriftligt på både dansk og engelsk.
 • Overbevise og påvirke – med din personlige gennemslagskraft og solide faglige erfaring er du i stand til at håndtere interessenter på alle organisatoriske niveauer samt påvirke centrale beslutningstagere.
 • Nå personlige og arbejdsrelaterede mål – du er vedholdende, resultatskabende og har en forretningsmæssig indstilling.
 • Udvise proaktivitet - du har en god situationsfornemmelse.
 • Samarbejde – du er empatisk, tillidsskabende og god til at sætte dig i andres sted.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lis Sørensen på tlf. 3078 1048 eller på mail lis.sorensen@atea.dk.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 27. januar 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer