Laddar meny

Erfaren Sales Executive til Enterprise Salg i Cloud & Software Solutions

Ballerup

Har du lysten og evnerne til at begå dig blandt de 100 største virksomheder i Danmark? Ligger det naturligt til dig at sikre høj kundetilfredshed, og når du de mål, du sætter dig? Vi søger en opsøgende Sales Executive til Enterprise Salg, der kan varetage rollen som kundens foretrukne strategiske sparringspartner, når det gælder it-løsninger.

 

Få succes som Sales Executive hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vi arbejder dedikeret med at have et salgsmiljø som er unikt med stort engagement, faglig stolthed og godt humør. Nu styrker vi igen vores salgsorganisation og søger derfor en erfaren it-løsningssælger, der sammen med vores dygtige kollegaer skal sikre og udbygge vores nuværende position som førende indenfor Cloud og Software løsninger. Som Sales Executive hos os gør du en forskel hos de største danske virksomheder ved at tilføje værdi gennem professionel rådgivning og salg.

 

Dine primære opgaver

Gennem opsøgende, vedholdende og vedligeholdende salg til direktioner, indkøbere og it-chefer hos de største private virksomheder i Danmark, bliver det din opgave at sikre, at vores kunder fortsat oplever Atea som den rette samarbejdspartner.

 

Du får det kommercielle ansvar for din egen kundeportefølje. Du vil have et team omkring dig bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister, som er med til at sikre, at vi sammen bliver en succes hos kunden.

 

Ved selvstændigt at drive et salgsteam på tværs af Cloud & Softwares Solutions samt Ateas øvrige forretningsenheder formår du på struktureret vis at styre igennem alle salgets faser og sikre en god aftale for begge parter.

  

Om dig

Løsningssalg, økonomisk indsigt og en stærk forretningsforståelse, er fundamentet som gør dig i stand til at argumentere, udfordre og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for vores kunder og sikrer langvarige relationer.

 

For at du kan opnå succes som Sales Executive forestiller vi os at du:

 

 • Har en relevant og gerne en videregående uddannelse
 • Har minimum fem års erfaring med kompleks løsningssalg fra it-branchen
 • Har erfaring med Microsoft Enterprise-aftaler (dog ikke et krav)
 • Har erfaring med salg fra Large Accounts eller Enterprise segmentet (Top 100 kunder i Danmark)
 • Er passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder
 • Kan dokumentere gode salgsresultater
 • Motiveres af jobbets muligheder for både at optræde som sælger og rådgiver
 • Er som person udadvendt, opsøgende og en team player
 • Sikrer et højt kvalitetsniveau i dit arbejde og overholder aftaler og deadlines.
 • Har gennemslagskraft, tør udfordre kunderne og formår at træffe beslutninger.
 • Er en stærk kommunikator, der evner at formidle tanker og idéer – både mundtligt og skriftligt.

 

Der er tale om en stilling, hvor du dagligt vil opleve spændende faglige udfordringer, der skal løses, så det er vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup eller Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef Michael Wennerstrøm på tlf.: 3078 1601.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 10. marts 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer