Laddar meny

Business Manager med drive og ambitioner til Document Solutions

Ballerup

Bliver du tændt af salg og rådgivning? Har du et drive i særklasse? Vil du vokse og udleve dit potentiale i en af Danmarks største it-virksomheder? Vi søger en ambitiøs Business Manager, som har viljen og evnerne til at skabe resultater i en udfordrende salgsrolle.

 

Få succes som Business Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
I tæt samarbejde med salgsstyrken i Atea får du ansvaret for nogle af Danmarks største virksomheder. Du får en spændende, udfordrende og afvekslende dagligdag, hvor du som Business Manager arbejder med salg og rådgivning af mange spændende produkter og løsninger i vores portefølje. Du får en stor kontaktflade med både kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

 

Document Solution teamet er landsdækkende. Vi er 12 kollegaer – 7 i Ballerup og 5 i Århus – der hjælper hinanden med højt drive, godt humør og ikke mindst vinderinstinkt.

Vi hjælper vores kunder med salg og rådgivning inden for dokumentløsninger, workflows samt print og multifunktionsprintere.

 

Har du ambitionerne og evnerne, vil der være god mulighed for karriereudvikling i Nordens største it-virksomhed. Hos os er der faglige og personlige udviklingsmuligheder for dem der kan, vil og ikke mindst tør tage ansvar.

 

Dine primære opgaver

  • Du bliver ansvarlig for at booke og holde kundemøder
  • Som Business Manager rådgiver du kunder omkring workflow, dokumentløsninger samt printstrategi, og du bliver vores specialist inden for afdelingsløsninger herunder Print, multifunktionsmaskiner og tilhørende løsninger
  • Du kommer til at udarbejde tilbud og analyser på baggrund af vores kunders behov

 

At løse udfordringer er en del af hverdagen, så vi sikrer vores kunder den bedst mulige service.

  

Om dig

  • Du har erfaring med salg og motiveres af at opsøge nye kunder på egen hånd
  • Det er naturligt for dig at være i løbende dialog med kunden, og du er god til at skabe stærke relationer
  • Du er samarbejdsorienteret og forstår at samarbejdet er en præmis for at vi får succes -  både i forhold til vores kunder og dine kollegaer i Atea.
  • Du er ikke bange for at tænke ud af boksen og arbejder gerne konceptorienteret, når du udarbejder løsningsforslag til vores kunder.
  • Du er en dygtig formidler og kommunikator – både skriftligt og mundtligt
  • Du trives i en stilling, hvor der er fart på og fokus på performance

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Stenov på tlf.: 3078 1581.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 21. februar 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer