Laddar meny

Karriere

Teknologi og it ændrer vores samfund med en hastighed, der næsten ikke er til at forstå. Det giver store udfordringer og endnu større muligheder. Som Nordens største it-leverandør er Atea med til bygge fundamentet for et digitalt Danmark, vi kan være stolte af.

I Atea er vi meget privilegerede. Hver dag får vi lov til at arbejde sammen med de mest interessante kunder og partnere – store som små – i alle brancher. Sammen arbejder vi på at gøre Danmark til digital verdensmester. Det betyder, at vi er fuldstændig afhængige af dygtige medarbejdere, som er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it.

Har du talent for at udfordre, tænke i samlede løsninger og tage ansvar, så er der plads til dig i Ateas nørdede familie. Vil du være med?

Uopfordret ansøgning | Jobagent | Mød en medarbejder 

Det er længe siden, it kun hørte hjemme i it-afdelingen. Teknologi og it ændrer vores samfund med en hastighed, der næsten ikke er til at forstå. Det giver store udfordringer og endnu større muligheder. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur tager vi ansvar for at løse udfordringerne og udnytte mulighederne. Vi styrker fx elevers læring ved at gøre klasseværelset digitalt, vi bekæmper kriminalitet med intelligent videoovervågning, vi bevarer landsbyskoler gennem fjernundervisning, og vi gør det muligt for hospitaler at hjælpe flere borgere med teknologiske redskaber.

Vi drives af et ansvar for at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega. Hos Atea får du derfor medansvar fra dag ét, og du skal have lyst til at gribe det. Du vil til gengæld opleve en helt særlig frihed i dit arbejde. Hvis du mener, at du kun kan lære nyt på kurser, er Atea ikke den rette arbejdsplads for dig. Vi tror på udvikling i det daglige, blandt dygtige kollegaer og opmuntrende ledere.

Atea er meget privilegeret. Som Nordens største it-leverandør får vi lov til at arbejde sammen med de mest interessante kunder – store som små – i alle brancher. Sammen med vores mange dygtige partnere leverer vi alle dele af it-infrastruktur, både til den private og den offentlige sektor. De mange vidt forskellige projekter er en evig kilde til inspiration.

Vores kunder vælger ikke Atea, fordi vi er markedets største, men fordi vi giver den bedste oplevelse og den største værdi. Det betyder, at vi er fuldstændig afhængige af dygtige medarbejdere, som er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Når du får job i Atea, bliver du derfor del af én stor nørdet familie. Vi har Danmarks bedste eksperter inden for alle tænkelige og utænkelige områder af it-infrastruktur, og vi kan altid finde plads til en mere.

For os er drift og strategi ikke enten-eller. Det er både-og. Vi leverer alle dele af it-infrastruktur fra A-Z og tænker altid i den fulde løsning. Atea er hver dag med til at præge og udvikle, hvordan danske virksomheder arbejder med it. Vi har styr på fundamentet og sætter samtidig en ære i at fremtidssikre vores kunder. Kort sagt, vi har ikke næsen, men hovedet i sky.

Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur og alligevel drevet af en helt særlig iværksætterånd. Vi har kort fra tanke til handling. Det betyder, at når du har en idé, får du lov til at løbe med den. Vi tror nemlig på, at handlekraft skaber fundamentet for succes. Med fødderne plantet solidt på jorden løfter vi vores kunder til et helt nyt niveau ved at være et skridt foran og tænke i samlede løsninger. 

Vi tilbyder et 18 måneders tværorganisatorisk graduateforløb til alle med en kandidatgrad fra fx DTU, Aarhus BSS, Aalborg Universitet, KU, CBS, Syddansk Universitet eller IT-Universitetet.

Er du vores nye Graduate? Læs mere her

Rasmus Hauge Matthiassen
Financial Controlling Manager

 Mød flere medarbejdere

Alan Gürkan Arac
Lagermedarbejder

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer