Laddar meny

Politik for persondata og cookies – atea.dk

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Atea A/S (Atea)
CVR-nr. 25511484
E-mail: info@atea.dk
Telefon: +45 7025 2550

Dette dokument beskriver Ateas politik for brug af cookies på atea.dk. Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies.

Hvad er cookies?

En cookie er en datafil, som hjemmesider gemmer på din computer for, at hjemmesiden kan genkende computeren næste gang, du besøger siden. Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder information om for eksempel browserindstillinger, brug af hjemmesiden og fx indhold af en indkøbskurv (særlig relevant, hvis du handler på Atea eSHOP).

En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus, eller andre skadelige programmer, som fx spyware eller malware.

Cookies bruges oftest til at hjælpe med at analysere, hvordan en hjemmeside benyttes. Denne analyse foretages for at indehaveren af hjemmesiden kan forbedre brugeroplevelsen. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service.

Typer af cookies

Cookies opdeles oftest i "session cookies" og "persistent cookies". Session cookies udløber som oftest enten i løbet af eller ved udgangen af en browsersession. Session cookies lagres altså ikke i længere perioder på dit udstyr. Persistent cookies varer flere browsersessioner. Persistent cookies kan følge dig rundt på nettet. Persistent cookies vil kunne lagres i længere perioder på dit udstyr, men dette er dog ikke altid tilfældet, og visse persistent cookies kan have en begrænset levetid.

Derudover skelnes der mellem 1. part cookies og 3. part cookies. 1. part-cookies afsættes af den side, du besøger, dvs. denne hjemmeide. Ved besøg på Ateas hjemmesider vil det altså være Atea, der sætter en 1. part cookie. 3. part-cookies afsættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den side, du besøger. Fx bruger vi på denne hjemmeside værktøjer og dermed cookies Google Analytics, som sættes af en tredjepart (Google). Du kan se mere om denne hjemmesides brug af Google Analytics nedenfor.

Cookies på Ateas hjemmesider

På Ateas hjemmesider bruger vi primært cookies til analyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiderne.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper Atea med at få overblik over dit besøg. På den måde kan Atea løbende optimere og målrette hjemmesiden til brugernes behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i en indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden.

Her er en oversigt over hjemmesidens brug af cookies og Ateas samarbejde med tredjeparter:

1. part                                    Session Persistent
  Ingen Ingen
3. part Session Persistent
Google Analytics: Session cookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Disse udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google Analytics: En persistent cookie, der viser, om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine, der er brugt, keywords osv.


 

Atea har en overordnet persondatapolitik, som også gælder for Ateas brug af cookies. Du kan læse Ateas persondatapolitik her.

Cookies fra Google Analytics
På Ateas hjemmesider bruger vi Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Dette sker i overensstemmelse med den aftale, Atea har indgået med Google. Denne aftale udgør Ateas databehandleraftale i henhold til persondatalovgivningen.

Google bruger oplysningerne til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på hjemmesiden og brugen af internettet. Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

Google Analytics sætter to typer cookies: En persistent cookie, der viser, om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine, der er brugt, keywords osv. Session cookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Session cookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, som Google ligger inde med.

Læs mere om Google Analytics cookies og Googles persondatapolitik her: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Sociale medier

Det er muligt for dig at indsætte bogmærke eller dele hjemmesiden eller sider på hjemmesiden via sociale medier, fx Facebook og LinkedIn. Disse sociale medier kan lagre cookies. Vi opfordrer dig til at læse de sociale mediers poltikker for cookies og persondata.

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise lagring af cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at hvis du besøger Ateas hjemmesider uden cookies kan du måske ikke bruge alle hjemmesidernes funktioner. Eftersom en cookies lagres hos dig, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies.

Vi håber, at du vil tillade de cookies, Atea anvender på sine hjemmesider. Disse cookies hjælper os med at forbedre vores hjemmesider.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra Ateas hjemmesider, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje Ateas domæner til listen over websites, hvor du vil blokere cookies. Her kan du også slette de cookies, som din browser har gemt.

Vejledninger til sletning eller afvisning af cookies til de mest almindelige browsere:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies (gælder alle browser)

iPhone, iPad og andet fra Apple (IOS)

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

Afvisning af cookies fra Google Analytics:

Hvis du ønsker, at dit besøg ikke registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Googles Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser plugin.

Google Analytics opt-out Browser Add-on findes her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7025 2550 eller e-mail: info@atea.dk

Klage

Hvis du mener, at hjemmesidens brug af cookies ikke overholder cookie-reglerne, kan du klage til Atea. Din klage kan ske på e-mail: info@atea.dk

Klagen skal indeholde:
Dit navn
Din adresse
Din e-mail
Dit telefonnummer
Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer