Laddar meny

It-supporter

Aalborg
Ansøgningsfrist 2017-07-10

Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske den nye profil vi søger til stillingen som it supporter. Atea er Nordens største infrastrukturleverandør som leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded og agil it-supporter til at løse driftsrelaterede it opgaver i Nordjylland. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Ålborg men have daglig arbejdslokation i Thisted.

 

Få succes som it-supporter hos Atea
Som it-supporter skal du kunne håndtere telefonsupport, onsite support hos vores kunde, være det serviceorgan som hjælper slutbrugeren, samt kunne arbejde med projekter på det tekniske niveau. Du har erfaring med driftssupport og serverdrift fra tidligere stillinger, hvor du har supporteret på både front-end og back-end. Du har fuldt overblik over situationen og som det vigtigste, tager du ejerskab.

 

Når du arbejder som konsulent i Atea, går du forrest med et smil og en positiv tilgang til alle typer af opgaver. Du har et drive og et gå-på-mod som styrker dig i uvante omgivelser og ofte udfordrende situationer hvor du alligevel formår at holde hovedet koldt.

 

Dine primære opgaver

 • God service
 • Servicedesk
 • Server drift
 • MS Active directory
 • SCCM
 • Citrix
 • Hyper V
 • VMware
 • GPO
 • Bitlocker
 • Projektledelse
 • Server & integration imellem produktionssystemer
 • Afhjælpe tekniske IT problemer
 • Fejlsøgning af hardware og software fejl
 • Udarbejde vejledninger og dokumentationer
 • Telefonsupport  

 

Dette er bare nogle af de opgaver du som it-supporter kan forvente dagligdagen vil byde.

 

Om dig

Du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs. En proaktiv tilgang til opgaverne er naturligt for dig, og du påtager dig ejerskab når tingene kræver lidt ekstra. Kommunikation føles naturligt for dig og du trives i rollen som it-supporter konsulent. Har du tidligere været ansat i rollen som server konsulent eller administrator, og har du en uddannelse som tekniker eller supporter, evt. med kendskab til drift i et produktionsmiljø, er dette et plus men ikke afgørende. Du skal have kørekort til bil samt kunne tale og skrive engelsk. Kan du tysk er det en meget stor fordel.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aalborg men du vil have daglig arbejdslokation i Thisted.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Igor Nikolic på tlf.: 3078 1526.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 10. juli 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer