Laddar meny

System Engineer til vores 2nd Level netværkssupport

Ballerup
Ansøgningsfrist 2017-05-30

Til vores kontor i Ballerup, søger vi en System Engineer til driftssupport af vores netværkskunder. Har du interesse for netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.

 

Få succes som System Engineer hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Omdrejningspunktet for din arbejdsdag er vores kunders oplevelse af en sublim service og kvalitet.

 

Du skal kunne håndtere mange opgaver samtidigt – også opgaver med en relativ kort deadline. Derudover skal du kunne se dig selv i et team, der drives af lysten til at lykkes.

 

Vi er et professionelt team som hele tiden søger at vide mere. Derfor er videndeling og dokumentation af de løsninger vi løbende finder, en vigtig del af vores arbejdsprocesser.

  

De primære opgaver

 • Remote fejlfinding på Routere, Switche, Firewalls, Wireless og netværk generelt
 • Dokumentation af vores kunders installationer
 • Drift af kundesystemer
 • Vedligeholdelse af intern dokumentation
 • Opfølgning på igangværende opgaver
 • Tilretning/ændring af konfiguration
 • Patch management

 

Vi sørger naturligvis for at du bliver klar til selvstændigt at varetage opgaver for vores kunder. Efter endt oplæring, forventer vi at du sammen med dine kollegaer varetager driften af vores kunders netværk. Vores primær arbejdstid er 08.30-16.30, men specifikke arbejdsopgaver/projekter kan ligge på andre tidspunkter. Vi har vagtordninger, og du skal derfor acceptere at indgå i en sådan.

 

Om dig:

Vi forestiller os at du har erfaring med, og interesse for, netværk/servere og ser dit fremtidige arbejdsfelt her. Du har erfaring med IP teknologier på netværkssiden og som minimum et basiskendskab til Routing og Switching. Vi arbejder meget med Cisco, men ønsker også at høre fra folk med kendskab til f.eks. Meraki, Palo Alto og HP. Inden for en periode af 24 måneder tilbyder vi uddannelse, i form af f.eks. en Cisco CCNA eller CCNP uddannelse.

 

Vi forventer at du:

 • Kan arbejde med standarder og efter ufravigelige retningslinjer.
 • Ser udfordringer som vejen til noget bedre.
 • Har lyst til at møde kundens forventninger.
 • Kan arbejde med flere opgaver på én gang - og i flere systemer.
 • Kan tænke ud af boksen, og tage de nødvendige beslutninger i pressede situationer.
 • Kan løse opgaver på egen hånd, og trives med at ansvaret er dit.
 • Vil bidrage med idéer og tiltag der kan forbedre din og dine kollegaers arbejdsdag.
 • Som minimum behersker dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.

 

Vi tilbyder dig et udfordrende og selvstændigt job i en afdeling i kraftig vækst. Kvalitet og kundetilfredshed er i højsæde, vi gør meget for at sikre at vores kompetenceniveau er i top, og samarbejder i en direkte og uhøjtideligt tone.

 

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Axcess skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Som en del af Atea er vi Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt 

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jeanette Dissing på telefon 3078 0711.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. maj 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Axcess A/S
Vi er et it-kompetencehus med ca. 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer