Laddar meny

Sales Specialist med viden inden for el og struktureret kabling

Ballerup
Ansøgningsfrist 2017-05-31

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en teknisk salgsprofil, en Sales Specialist til sikringsområdet i Atea Cabling Solutions.

 

Få succes som Sales Specialist i Atea
Som Sales Specialist i Cabling Solutions er din primære opgave at sælge og videreudvikle vores serviceydelser og koncepter inden for el og struktureret kabling - PDS. Din primære målgruppe bliver de største entreprise og offentlige kunder i Danmark. Du vil blive tilknyttet kontoret i Taastrup, hvorfra du vil arbejde tæt med vores kommercielle salgsafdeling, vores leverandører og leveranceafdeling.

 

Dine primære opgaver

Vi oplever en stigende efterspørgsel på komplekse løsninger hos vores kunder, og derfor skal du også agere i tæt samarbejde med andre divisioner i Atea. Dine opgaver bliver overordnet at:

 

  • Udvikle og sælge el og struktureret kabling – PDS til de største kunder i Danmark - private og offentlige
  • Deltage aktivt i udarbejdelse af tilbud samt udbud
  • Skaffe ny forretning primært via leads fra vores salgsafdelingen
  • Udvikle salgsstrategier sammen med salgschefer
  • Udvikle - og optimere - koncepter og løsninger samt videreudvikle eksisterende
  • Afholde kundeworkshops, seminarer og deltage på messer

 

Om dig

Du har en god teknisk baggrund inden for branchen. Derudover forestiller vi os at du har følgende erfaring:

 

  • Salgserfaring, specielt inden for løsningssalg
  • Erfaring med tilbudsarbejde og gerne fra store offentlige udbud
  • Kendskab til el og struktureret kabling – PDS
  • Som udgangspunkt en el-teknisk baggrund

 

Du motiveres af komplekse opgaver og trives med at handle på egen hånd, og du er derfor heller ikke bange for at træffe forretningskritiske beslutninger.

 

Derudover skal du selvfølgelig have den nødvendige energi til at åbne dørene via en proaktiv og vedholdende indsats. Her får du også brug for al din positive og humørfyldte udstråling, der gør, at andre automatisk har lyst til at samarbejde med dig.

 

Endelig skal du være god til at formulere dig på dansk og engelsk - både skriftligt og mundtligt.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs og Projektchef Lars Kock Scheffmann på tlf.: 3078 1417.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 31. maj 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer