Laddar meny

Concept Manager inden for collaboration

Aarhus

Arbejdet består i at vedligeholde og udvikle vores kunder, sikre sparring og inspiration til vores salgsafdeling, samt sikre kontinuerlig forretningsudvikling af collaboration området med nye services.

 

Få succes som Concept Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Som Concept Manager kommer du til at arbejde med udvikling af en lang række interessante kunder inden for collaboration forretningsområdet.

Vi lægger vægt på, at du har en udpræget forretningsmæssig profil med sans for, hvordan vores collaboration løsninger kan medvirke til at løfte kundernes forretning.  

 

Vi er aktuelt godt dækket ind med dygtige Video Concept Managers, og søger primært en person, der har kompetencer og drivkraft indenfor contact center løsninger.  

 

De primære opgaver

 • Deltagelse i kundemøder hvor du vil være den, der sætter agendaen for collaboration området. Kundemøder vil ofte være i selskab med en af vores Account Managers, men du skal også forvente selvstændige møder.     
 • Udarbejdelse af løsningsdesign og tilbud i samspil med Account Managers.
 • Udarbejdelse af business cases til kunderne i samarbejde med Account Managers.
 • Bistå Account Managers i forbindelse med besvarelse af udbud m.m.
 • Salgsunderstøttende aktiviteter indenfor collaboration som eksempelvis segmentspecifikke kampagner og events, blogs og øvrig kommunikation til vores kunder.
 • Have fingeren på pulsen af udviklingen inden for collaboration og specifikt kontaktcenter løsninger. Cisco er vores absolut største samarbejdspartner på collaboration, men kendskab til og nysgerrighed i forhold til markedsaktører generelt er essentiels.
 • Koncept- og forretningsudvikling i samspil med resten af Concept Sales teamet samt husets øvrige interessenter.
 • Vedligeholdelse og ajourføring af interne produkt- og konceptbeskrivelser samt interne værktøjer.
 • Ad hoc projektdeltagelse ved implementering af løsninger.

 

Om dig:

 • Være intern såvel som ekstern indpisker for collaboration forretningsområdet  
 • Indgående kendskab til løsningsdesign og rådgivning inden for primært Cisco Collaboration paletten – både klassisk telefoni-, video og kontaktcenter applikationer
 • Teamplayer med gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • Lyst og evne til at arbejde selvstændigt med komplekse designopgaver – også dem der rækker ud over dit umiddelbare kompetenceområde
 • Sans for og evne til at rådgive kunder i anvendelsen af it-løsninger
 • Evne til at identificere og argumentere for optimeringspotentiale i kundens forretning

 

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Axcess skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Som en del af Atea er vi Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt 

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus (alternativt Ballerup).

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Concept Manager Susanne Ingemann på 4214 0275.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 30. april 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Axcess A/S
Vi er et it-kompetencehus med ca. 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer