Laddar meny

Digital Business Developer, eCommerce

Ballerup

Vil du arbejde med eCommerce hos Nordens største it leverandør? Det bliver stadig vigtigere at sikre den digitale handel med vores kunder, med de rigtige funktioner og de bedste løsninger. Derfor er vi i Atea på en vigtig rejse mod at blive de bedste i branchen inden for eCommerce. Vil du hjælpe os med at blive de bedste, så er muligheden her.

 

Få succes som Digital Business Developer hos Atea
Du vil blive en del af Digital Market, og indgå i eShop teamet på 7 medarbejdere. Vi er en slags eCommerce konsulenter, og har således en meget bred og forskelligartet vifte af kompetencer i teamet. Vi elsker at have det sjovt, travlt og gøre en forskel for Atea.

 

Dine primære opgaver

Du bliver en vigtig del af Atea, og ikke mindst eShoppen. Dine primær opgaver bliver at sikre de krav forretningen har til eShoppen bliver prioriteret, specificeret og implementeret. Du får dialogen med vores eksterne udviklingshus og vores nordiske kollegaer, og sammen med dem får skabt fremtidens eShop.

  

Om dig

Du er ikke bange for tekniske udfordringer og taler både udvikleres og brugeres sprog. Du kender til Google Analytics, Tagmanager, SEO optimering og tracking generelt. Du behøves ikke kunne kode, men det er klart en fordel at du har lidt kendskab til CSS og HTML.

Du er udadvendt, glad og tager ansvar for de opgaver du har.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of eCommerce, Jannik Donsrud på tlf. 3078 1826.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 5. maj 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer