Laddar meny

Sales Executive til Apple Enterprise

Ballerup

Brænder du for salg til danske erhvervsvirksomheder? Kan du med overbevisning formidle og argumentere for, hvilken værdi Apples teknologier og produkter tilfører forretnings- og arbejdslivet Danmark? Så er du måske vores nye Sales Executive.

 

Få succes som Sales Executive hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som Sales Executive vil du indgå i et landsdækkende team af 21 topmotiveret løsningsspecialister, som alle har et formål, at sælge mobilitetsløsninger til det danske erhvervsliv. Vi arbejder alle for at understøtte vores mission: ”Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester”.

 

Dine primære opgaver

I rollen som Sales Executive kommer du til, i samarbejde med vores KAM-organisationer, at arrangere salgsmøder. Du vil have daglig dialog med it- og forretningsledere i et bredt udvalg af Danmarks store og mellemstore virksomheder. Derfor er det vigtigt, at du evner at sætte dig ind i overordnede forretningsgange og strategiske muligheder for kunderne. For at lykkedes skal du kunne inspirere og kommunikere klart på flere niveauer med eksisterende og potentielle kunder.

 

Du vil være i tæt dialog med vores samarbejdspartner, Apple Danmark, hvor du får ansvaret for, at vi til en hver tid lever op til den samarbejdsaftale, som vedrører salg af Apple-produkter og -løsninger til Enterprise segmentet. Samtidig får du ansvaret for at planlægge aktiviteter, rapportere og udarbejde forcasts, som led i vores samarbejde med Apple.

 

Udover Apple vil du også være i dialog med flere af vores partnere og leverandører, som understøtter Apple-platformen. Vi forventer derfor, at du er ligeså komfortabel med interne processer som salgsprocesserne eksternt.

  

Om dig

Du har minimum 5 års salgserfaring med dokumenterede resultater inden for Enterprise eller Large account salg. Du er en erfaren bruger af ERP og CRM værktøjer.

 

Har du specifik salgserfaring med Apple produkter, vil det være en fordel, men det er ikke et must. Erfaring med globalt salg vil også være en fordel.

 

Som person er du selvdreven og en teamplayer. Du er opfølgende og struktureret i forhold til de udadvendte og indadvendte salgsaktiviteter. Du reagerer hurtigt på muligheder og evner at tage ansvar og sætte dine kollegers kompetencer i spil på rette tidspunkt i salgsprocessen og leverancen.

 

Samtidig forestiller vi os at du er:

  • Opsøgende – både internt og eksternt
  • Trives med omskiftelighed – både når markedet ændrer sig og arbejdspladsen ændrer sig
  • Professionel og sætter en ære i faglighed og at kunder og samarbejdspartnere oplever dig således
  • Besidder integritet og ordentlighed
  • Vedholdende – du tror på og forfølger de tiltag du iværksætter

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Luke Hamilton Garner på telefon 3078 1970.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 28. april 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer