Laddar meny

Category Manager

Ballerup

Har du ambitioner om at være en del af Danmarks førende leverandør af it-infrastruktur, hvor du arbejder professionelt med Category Management - så har du nu chancen for at blive en del af Ateas Category Management team.

 

Få succes som Category Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som Category Manager bidrager du med din erfaring til at udvikle og optimere dine forretningsområders indkøb ved at sikre de bedste kommercielle betingelser, samtidig med at indkøbene sker i det bedste set-up. Du har forståelse for, at det stiller specielle krav til samarbejdet med leverandørerne, at de produkter, dit forretningsområde køber, er produkter til videresalg. Category Management i Atea er på en rejse mod world class category management. Du får med din erfaring og værktøjskasse rig mulighed for at påvirke rejsen.

 

Dine primære opgaver

 • Du udvikler og implementerer kategori strategier, herunder sourcing strategi og Supply Chain set-up optimering.
 • Som kommerciel ansvarlig for dit områdes indkøbsaftaler, sikrer du at aftalerne har markedets bedste T&C, og at aftalerne bliver implementeret i forretningen.
 • Du udfører Supplier Management på de vigtigste leverandører og sikrer et professionelt og udviklende samarbejde.
 • Du leder sourcing projekter inkl. strategi, analyse, stakeholder management, RFx, business case, kontrakt forhandling etc.

  

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea. Derfor forventer vi at du:

 • Er struktureret og har særdeles gode analytiske evner.
 • Er udadvendt og trives med en bred berøringsflade i organisationen.
 • Arbejder meget selvstændigt, tør at tage ansvar og får tingene gjort til tiden.
 • At du er en god teamplayer, der ved, hvordan man bidrager til holdets bedste.

 

Din baggrund

 • Du har min. 5 år erfaring med Category Management eller strategisk indkøb af it produkter.
 • Erfaring fra it branchen er en fordel, men det er vigtigere, at du har arbejdet med Category Management/strategisk indkøb på højt niveau og har din værkstøjskasse i orden.
 • Du er erfaren i MS Office pakken. Vi benytter Navision som ERP system og Qlikview som BI system. Vi sørger selvfølgelig for at du får den nødvendige oplæring.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.
 • Du har en højere uddannelse på bachelor eller kandidat niveau.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Procurement Per Søgaard på telefon 3078 1563.

  

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 17. maj 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer