Laddar meny

Hurtig og enkel backup og restore af Office 365

Tusindvis af kunder verden over anvender Spanning Backup fra Dell EMC for at beskytte deres Software-as-a-Service (SaaS) applikationsdata. Som den mest pålidelige og anerkendte SaaS backupløsning giver Spanning Backup dig automatiserede, daglige og on-demand backups, der gør dig i stand til enkelt og simpelt at have historiske point-in-time versioner af din virksomheds data.

Spanning Backup til Office 365 sikkerhedskopierer automatisk e-mails, kalendere og OneDrive for Business data dagligt. Hvis data bliver slettet eller beskadiget, vil du være i stand til at få det tilbage med det samme, så du i stedet kan fokusere på dit arbejde.

Beskyt din data
Trykker du på tastaturet går dit ønske altid i opfyldelse. Trykker du ”delete” er der ingen vej tilbage. Derfor har I brug for en måde at gendanne data på i tilfælde af, at en medarbejder trykker ”delete” ved et uheld.

Dit ansvar i forhold til at beskytte virksomhedens data ændres ikke, når I overgår til Office 365. Office 365 sikrer, at din data ikke forsvinder – med mindre I laver brugerfejl, synkroniseringsfejl eller skadelig adfærd.

Det er her Spanning Backup kommer ind i billedet!

 

Fuldt overblik og administrativ kontrol
Med Spanning Backup til Office 365 får du fuldt overblik og administrativ kontrol over din backup og gendannelsesprocesser.

Spanning Backup er designet til din mobile arbejdsstyrke. Via desktops, tablets og mobile enheder kan I gendanne data, når og hvor det er nødvendigt.

Spanning Backup har ubegrænset lagerplads, så I aldrig løber tør!

Vidste du, at 58 % af virksomheder, der anvender cloud-applikationer, oplever datatab?

Spanning Backup sikrer automatisk og daglig backup samt recovery af Office 365 mail, kalendere og OneDrive for Business, herunder:

 

  1. Automatiseret on-demand backup
  2. Point-in-time backup og præcis, granuleret restore
  3. Cross-user restore fra en Office 365-bruger til en anden
  4. Brancheførende sikkerhed
  5. Reduktion af nedetid for medarbejderne

Hurtig og enkel backup og restore

Hent vores onepager og bliv klogere på Spanning Backup. Find bl.a. ud af hvordan I kan komme hurtigt igang med at sikre jeres data.

DOWNLOAD HER

Don’t play games with your data

Hvis din organisation bruger Microsoft Office 365, skal du sørge for at have en databeskyttelsesplan på plads. Hent infografik og læs 10 grunde til at du har brug for
SaaS databeskyttelse og lær at beskytte din virksomheds data fra cloud-angribere, hackere og datatab.

DOWNLOAD HER

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om Spanning Backup?

Vil du vide hvordan Atea kan hjælpe dig og din virksomhed med den mest optimale Dell EMC løsning?

Lad os høre fra dig, så vil en af vores specialister kontakte dig snarest.

 

Kontakt os her

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer