Laddar meny

IT EXPO 2017

Hos Atea sætter vi scenen for Danmarks digitale fremtid. Det er derfor, vi igen afholder Danmarks største og mest inspirerende it-messe - for 11. år i træk!

Tilmeld dig nu!

Atea IT EXPO på 1 minut

Sidste år deltog 2.500 it-professionelle. 92% har tænkt sig at komme igen i år. 

Kommer du også?

 

It og teknologi er inspirerende. Derfor kan du på IT EXPO 2017 se fremad, udforske dybere og opleve, hvordan den digitale drivkraft kan blive en kernekompetence for din virksomhed.

 

Oplev blandt andet hvordan teknologien, bogstaveligt talt, er parat til at krybe ind under huden på dig, og hvordan cyborgs, AI og robotter allerede i dag sætter den digitale dagsorden.

Biohackere får en helt central plads på årets Atea IT EXPO. Du kan opleve, hvordan digitale implantater i menneskekroppen kommer til at ændre vores syn på mennesker og teknologi.

 

Vi har inviteret to af de absolutte frontløbere inden for biohacking til at gøre os klogere på udviklingen lige nu:

 

  • Hannes Sjöblad - Stifter af BioNyfiken – Foreningen for Biohackere i Sverige. Læs mere om ham her.
  • Jowan Österlund - Med mere end 1.500 implantater af mikrochips på CV’et er Jowan Österlund en af verdens mest erfarne praktikere af begrebet ”Biohacking”.

BLOG: It-medarbejdere i USA siger ”ja tak” til mikrochip i hånden. Læs mere her!

Sådan fungerer mikrochippen:

Det tager kun et halvt sekund at installere en mikrochip i armen. Derefter kan du selv konfigurerer mikrochippen med din smartphone. Ved hjælp af avanceret teknologi kan mikrochippen aflæses på kort afstand, så du blandt andet bliver i stand til at låse døre op, betale varer og lagre data.

Vinderen af konkurrencen bliver kontaktet personligt i uge 34. Mikrochippen vil blive implanteret i den heldige vinder på IT EXPO i enten Aarhus eller Ballerup

Tilmeld dig Atea IT EXPO 2017 nu!

Så er du med i konkurrencen om et gratis mikrochip-implantat.

 

Værtinde: Ane Cortzen

Den prisbelønnede, medlevende vært og moderator binder i år de talrige og inspirerende sessioner sammen.

 

Ane Cortzen blev i 2016 ansat som kulturchef for Kähler efter mange år på DR både bagved og foran kameraet.

Ane startede som kreativ chef i DR Design i 2006 og blev i 2010 designredaktør med ansvar for DR’s overordnede visuelle udtryk.

 

I 2010 kastede hun sig ud i jobbet som tv-vært og programmedarbejder på en lang række DR-programmer.

Læs mere her

Sammen med verdens førende it-virksomheder og producenter præsenterer vi desuden stærke og inspirerende it-løsninger, der allerede nu gør en forskel i Danmarks digitale transformation.

 

Vi sætter fokus på it-sikkerhed, cloud innovation, uddannelsessektoren og retail. Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester.

 

#itderinspirerer

Sidste år besøgte 2.500 glade deltagere IT EXPO. Tilmeld dig gratis allerede nu for at sikre din plads og bliv den første til at modtage nyheder om årets spændende IT EXPO-program og konkurrencer.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer