Laddar meny

Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

Fra datacenter og software til devices og services

Hos Atea ved vi at cloud er et vidtrækkende begreb, derfor tilbyder vi alle de specialistkompetencer, der sikrer den succesfulde cloud rejse.

 

Det kan vi, fordi vi samarbejder med verdens førende teknologiproducenter, hvad enten det handler om storage, servere, netværk, software eller devices. Det kalder vi cloud all inclusive.

 

Kontakt os for at høre mere

Teknologi har allerede skabt vækst og omvæltninger for mange virksomheder: Veeva Systems inden for biovidenskab, Opower i energisektoren og Guidewire i forsikringsbranchen har alle med cloud-applikationer etableret sig som nogle af de hurtigst voksende teknologivirksomheder i det sidste årti. 

Læs vores blog om Cloud som vækstdriver

It-afdelingens rolle er i opbrud. Den skal i fremtiden orkestrere det optimale mix mellem interne og eksterne løsninger. Det styrker forretningen, sikrer høj kvalitet og reducerer omkostninger.

Artikel: Ny æra: Smid it’en i skyen og fokuser på forretningen

 

For virksomheder kan det være uoverskueligt, hvor og hvordan man starter rejsen med Cloud. Hvilke dele af forretningen er smartest at føre i skyen først, hvordan sikres data, enheder og ikke mindst medarbejdere deroppe i skyen?

For at svare på alle jeres spørgsmål og afdække de muligheder, I står overfor, inviterer vi på Cloud Lab. Cloud Lab er et workshop-format, hvor vi afdækker jeres cloud-potentiale.

Hør mere om Cloud Lab

Nordic Aviation Capital
Hellere data i skyen end i Billund

Den danske flyvirksomhed Nordic Aviation Capital er de første i verden til at anvende virtuelle Citrix-servere i Microsoft Azure i forskellige datacentre. Løsningen er udviklet af dem selv i samarbejde med Atea og Citrix Danmark. Resultatet er mere data i skyen og hurtigere adgang til serverne for medarbejdere overalt i verden.

Læs hvordan NAC bruger cloud

JN Data
33.500 arbejdspladser skal driftes i skyen

Atea indgår fra november 2016 i en strategisk aftale med JN Data om drift af 33.500 arbejdspladser hos en stor del af de danske pengeinstitutter og finansvirksomheder. Alle ydelserne leveres som en service, hvor Atea ejer hardwaren, hvilket gør it-driften både nemmere og mere fleksibel for JN Data.

Læs pressemeddelelsen om aftalen med JN Data

 

 

Atea Excellence for Cloud PBX kan rådgive jer gennem cloud rejsen og designe en cloud løsning, som passer til netop jeres virksomhed.

 

Når virksomheden vælger at lægge hele eller dele af sin it-infrastruktur i skyen, åbner der sig en helt ny verden af fordele og muligheder; mobile og mere effektive medarbejdere, nye teknologier, frie opdateringer, fri skalering, mindre vedligeholdelse og ingen uforudsete udgifter. Vigtigst af alt, vi skaber mulighed for virksomheden til at koncentrere sig om deres kernekompetencer, mens vi sørger for den digitale infrastruktur.

Læs hvordan din cloud løsning er sikret

It-afdelingen som broker

For at bygge bro mellem it og forret­ning­en skal it kunne agere broker mellem interne og eks­terne løsninger og dermed implementere en sammenhængende og bred hybrid it-strategi.

Læs mere

Drift & outsourcing

Du kan selv vælge, hvordan forholdet til din it-infrastruktur skal være. Vil du eje eller leje, vil du selv forestå driften, eller skal vi sørge for det hele – eller noget midt i mellem?

Læs mere

Øksnehallen, 3.-4. maj 2017

Version2 Datacenter & Cloud 2017 

Har du styr på dit it-landskabs grænser? Er din it-infrastruktur en stopklods for forretningsudviklingen? Kom med Atea til Danmarks største event inden for datacenter og cloud.

Ballerup, 18. maj 2017

Atea Azure Erfa-gruppe

Du er hermed inviteret til Atea Azure Erfa-gruppe. Vores tekniske Erfa-gruppe er et forum for sparring om tekniske emner baseret på Microsofts Azure Platform.


Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer