Kommunikationsløsninger

 

Kommunikationsløsninger

Effektive værktøjer, der giver kortere beslutningsprocesser, nem vidensdeling og reducerede rejseomkostninger.

Ateas kommunikationsløsninger strækker sig fra video­konference, IP-telefoni og telepresence, til komplette møderum og intelligente informationssystemer. Løsningerne understøtter behovet for at kunne kommunikere på tværs af lande og lokationer, uden spildtid og høje rejseomkostninger, og med fokus på intuitivt og brugervenligt udstyr.

Løsninger med faste, lave omkostninger
Baseret på mange års erfaring med både AV- og UC-­løsninger sikrer Atea kvaliteten i en samlet løsning. ­Integration af AV-komponenter er en vigtig faktor, fx for at fremme den visuelle kommunikation eller for at få ­optimal lyd- og billedkvalitet i mødelokaler m.m. Ligeledes er samspillet mellem fx mail- og telefonisystem og ­integration til sociale medier afgørende for en samlet, effektiv kommunikations­løsning.

Vælger du at få leveret din kommunikationsløsning som en service fra Atea, vil du få nem og hurtig adgang til tidssvarende og effektivt udstyr til en fast månedlig ydelse.

Du kan naturligvis også vælge at lade Ateas specialister designe og implementere din løsning i virksomheden, såfremt du foretrækker at have udstyret in-house.

Atea har det seneste år haft en markant vækst på Unified Communications-området, gennem en dedikeret satsning, hvor al Unified Communications og Audio/Video er samlet i én enhed i Atea. Dermed har vi opnået fuld fokus på synergierne fra blandt andet undervisningssektoren - ikke kun med ActivBoards, men også touchskærme samt audiokvaliteten til gavn for integrerede Lync/videokonference-møder.

ACS - Salgs og leveringsbetingelser
Se vores salgs og leveringsbetingelser her.

Årets Microsoft UC Partner 2012

Atea er for 3. gang kåret til årets Microsoft UC Partner.

Årets Microsoft UC Partner 2012

Læs om Microsoft Unified Communications

Fra vejle til Mumbai på 0.1 sekund

55 procent af medarbejderne hos Fertin Pharma er blevet mere effektive med Lync.

Case story: Microsoft Lync hos Fertin Pharma

Læs case story om Microsoft Lync hos Fertin Pharma

Atea er med på SKI

Kontakt din lokale konsulent og hør mere om vores løsninger på SKI-aftalen.

Kommunikationsløsninger på SKI