Managed Cloud Services

Atea leverer Managed Services løsninger tilpasset dine enkelte krav og behov. Vi analyserer og identificerer i samarbejde med dig, alle relevante krav og behov i relation til it-infrastrukturen.

Vi udarbejder sammen den optimale løsning for Managed Services og implementerer løsningen hurtigt og effektivt.

Vore løsninger strækker sig fra dedikerede enkelte servere til Private Cloud løsninger samt komplekse og unikke løsninger.

Vi er en dedikeret samarbejdspartner, som involverer os dybt i jeres behov og løsninger, uanset om det drejer sig om den daglige drift eller de bagved-liggende systemer og applikationer.

Ved at outsource til Atea bliver fokus helt og fuldt på kerneforretningen. Det hostede miljø bliver vedvarende overvåget, og jeres egen it-afdeling frigjort til andre opgaver.

Vi varetager og løser alle daglige it-opgaver, problemer og projekter, som typisk belaster eller er fejlplaceret i den interne it-afdeling. Ligeledes håndterer Atea effektivt og økonomisk al implementering, sikkerhedsopdatering, overvågning, administration, backup-procedurer, lagring mv.

Service Management udfører vi i henhold til principperne fra ITIL v3 hvilket giver os det optimale grundlag i forhold til kundeservice.

Valg af den enkelte platform og rejsen dertil kan ofte være kompliceret. Atea tilbyder alle vores kunder en neutral rådgivning i forhold til valg af løsning, så kunden derved får valgt den rigtige løsning. Løsningerne kan selvfølgelig kombineres ligesom der selvfølgelig også er mulighed for at komme med eget hardware.


Tilbage

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om Managed Cloud Services, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen nedenfor, så hører du hurtigt fra os. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 7025 2550.