Backup & arkivering kræver indsigt i forretningen

For at sammensætte den optimale backup og recovery løsning er det vigtigt med et grundigt forarbejde. Det helt grundlæggende i valget af løsning er forretningskrav til RPO (recovery point objective) og RTO (recovery time objective).

Med udgangspunkt i ovenstående leverer vi løsninger, som er driftsikre, fleksible og skalerbare.

Med afsæt i vores dygtige og engagerede medarbejdere tager Atea Datacenter Solutions projektansvar for hele processen, herunder foranalyse, projektejerskab, implementering og evt. efterfølgende driftansvar.

Vores tilgang til såvel meget store kunder med flere hundrede/tusinde servere som til mindre kunder med eks. 10 servere er den samme; ”Det er forretningens krav til genskabelse af data, der skal være i fokus”.

Arkivering er mere end pladsreduktion
Voldsom vækst i virksomhedernes informationer og brugen af IT i flere processer gør udfordringerne med dataplacering større og større. For at imødekomme brugernes/forretningens krav til genskabelse, og ikke mindst til langtids opbevaring af data kan arkivering være løsningen.

Et helt afgørende element er gennemtænkte arkiveringspolitikker. For at sammensætte de relevante politikker er det vigtigt at kende forretningens behov. I Atea Datacenter Solutions har vi stor erfaring i rådgivning om disse politikker samt "best practice" på området.

Med udgangspunkt i ovenstående leverer vi løsninger til bla. Exchange-, Domino-, SharePoint- og fil- data.

Med afsæt i en grundig foranalyse tager vi projektansvar for hele processen, herunder projektejerskab, og ansvar for implementering og evt. efterfølgende drift og support.

Stor kompetence og dedikeret service
Atea har med sin lange erfaring og stærke markedsposition skabt en organisation, der tænker høj og dedikeret service til vores kunder før noget andet.

Vores tilgang til service har været stærkt medvirkende til, at vi har leveret mere end 1.000 backup og recovery løsninger på det danske marked.

Ateas kompetencer inden for TSM, CommVault og Symantec gør, at vi kan agere sparringspartner for virksomhederne hvad enten der er tale om rådgivning, udvidelse, konsolidering eller anskaffelse af helt ny backup og recovery platform.


Tilbage
Yderligere information

Ønsker du yderligere information om backup og arkivering, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen nedenfor, så hører du hurtigt fra os. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 7025 2550.